KERESŐ Apróhirdetés Fórum Látogatóknak Cégeknek Szakmai rovatok Rólunk AKCIÓ
 
  www.iparos.hu
Adatlap
Cégbemutató

    Szaküzletünk 1983 óta áll a vevők rendelkezésére. Ez idő alatt nagy változásokon ment keresztül, mint a gazdaság, mint a kereskedelem is. Üzletünk, vállalkozásunk, családi vállalkozás, mint azt a nevünk is tükrözi Generációk boltja. Ez egyben utal arra, hogy családi vállalkozásként működnek, de utalhat ara is, hogy minden generáció számára találhatnak nálunk megoldást, az otthont tapétázók.


A piachoz való alkalmazkodás folyamatos változást kíván, míg korábban, a kényszervállalkozók (próbálkozók), jelentették a problémát, mára újabb probléma gördített utunkba akadályt, ezek nem mások, mint a Multik.



A Multikkal szemben egy nagy előnye van az ilyen jellegű boltoknak, mint a miénk is, és ez nem más, mint a közvetlenség és hozzáértésünk. Ez annak mondhat valamit, aki már próbált tanácsot vagy tippet kérni valamely hasonló profilú barkács áruházban. Egyre többen választják a hitvány minőségű olcsó termékeket, amikkel nem is akarunk versenyezni. Mi nem gondot, hanem örömet szeretnénk szerezni azoknak, aki nálunk vásárolnak...

Az iPAGE ingyen elkészíti weblapját!