KERESŐ Apróhirdetés Fórum Látogatóknak Cégeknek Szakmai rovatok Rólunk AKCIÓ
 
  www.iparos.hu
Adatlap
A tapéták
A festés
mandm

Régi hagyományai vannak a Soros-birodalom elleni harcnak a magyar történelemben. Kiderült, Soros és a sorosisták megítélésében meglepő hasonlóság van Orbán Viktor és Kádár János között. Egy 1988. február 9-én lezajlott – az ellenzéki mozgalmakat, különösen az MDF megalapítását  tárgyaló –  politikai bizottsági ülés hangfelvétele szerint az MSZMP első titkára megállapította: „Illegális csatornákon is kapnak ezek, (mármint az ellenzékiek) pénzt, vastagabban a lengyeleknél, apparátusokat és ki tudja milyen technikát…” – füstölgött Kádár félórás, meglehetősen összefüggéstelen beszédében, és hozzátette, hogy mindez nem elég: legalizálják is a támogatást, mégpedig a Soros Alapítvány képében.

A megoldást azonban a bukás felé tántorgó Kádár Orbánnal szemben nem Soros elleni totális háborúban látta, – pedig az ő rendszerére tényleg halálos fenyegetést jelentett a nyílt társadalom – hanem megelégedett azzal is, hogy a kint „rendszerellenes beszédeket tartók ne kapjanak legközelebb kiutazási engedélyt.” De beszédéből úgy tűnik, hogy még az efféle egyszerű „adminisztratív intézkedéseket” sem tették meg szerinte az illetékesek.

És a teljes írott szöveg, ha valaki írásban szereti élvezni az ilyesmit:

“Úgyhogy nem a bilincsbe verésről van itt szó, hanem anyagi eszközökről van szó, és megmondom elvtársak, Illegális csatornákon is kapnak ezek pénzeket és eszközöket, vastagabban a lengyeleknél, azt megfigyelhették, de nálunk is van ez. Apparátusukat, atyaisten tudja, miféle technikát adnak, és legalizálták is már.
Tessék Soros-alapítvány, és így tovább: ott mennek a mieink is a Soros-Alapítvány, és az övék is. Hát ismerjük őket, én kérdezem elvtársak, aki megy egy alapítvánnyal meg ösztöndíjjal, oda – hát főleg az USA-ba, de nem csak -, és ott rendszerellenes beszédet tart az illető, ki kötelez minket arra, hogy legközelebb is kiutazási engedélyt kapjon? Én szerintem senki, és ezt meg lehet tiltani, ez is adminisztratív intézkedés. És nem utazhat!
Hát ne tartson ott rendszerellenes beszédeket, és táplálja még azt a nyomorult maradványát annak a magyar emigrációnak, ami ott létezik, mint ellenséges emigráció! Ilyesmire is gondolni kell és csinálni is kellene, ha valaki ilyennel foglalkozna!” (HVG)


Küldje el ismerősének ezt az oldalt!
Az Ön neve
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Az iPAGE ingyen elkészíti weblapját!