Életünk az acél.

Fő profilunk a vas-és fémszerkezetek gyártása.

Tevékenységünk magában foglalja az
acélszerkezetek tervezését, gyártását és a termékeink forgalmazását.

Kapcsolat

Anyaghasználat

    • szénacél
    • rozsdamentes acél
    • kovácsoltvas
    • alumínium

    Referenciáink

    rozsdamentes acél.
    miért?

    A rozsdamentes acél könnyen kezelhető, egyszerűen tisztán tartható, ellenálló anyag. Emellett hűvösen csillogó szépsége is magával ragadó.

    A rozsdamentes acél korrózióálló, ellenálló anyag és a szó szoros értelmében „ragyogó“ formatervezési lehetőségeket kínál. Az ehhez szükséges technológiai tudással rendelkezünk.

    A rozsdamentes acél megéri a pénzét

    Az iparban a kényes helyekre készülő kritikus és az erős korróziós hatásoknak kitett berendezések esetében előszeretettel alkalmazzák, még a magasabb ára ellenére is. Mindezért viszont a felhasználó nem csupán egy sokáig esztétikus képet mutató, különösebb
    utólagos felületkezelést nem igénylő anyagot kap.

    A rozsdamentes acél szilárdsága a vas szilárdságánál magasabb, emiatt a nagy erőhatásoknak kitett szerkezeti elemek beépítése során is előnyös az alkalmazása. Ebből kifolyólag előszeretettel választják kötőelemek anyagául. Ezáltal a csavar és az anya a a mindvégig tiszta felületeknek köszönhetően könnyen szerelhető marad, illetve nagyobb terhelésnek is ellen tud
    állni a kedvező mechanikai tulajdonságainak köszönhetően.

    Mutasd meg házad, megmondom, ki vagy!

    A manapság egyre divatosabb kovácsoltvas kerítés, korlát és ablakrács köztudottan igen drága, alapvetően luxusberuházás, nem csak a tulajdonos szépérzékéről árulkodik, de hirdeti is, hogy itt egy módos, sikereire büszke ember lakik.

    kovácsoltvas

    időtálló szépség és elegancia

    A fogas, előszobafal, lámpa, gyertyatartó, kerti bútor csak néhány példa az egyediséget, időtlenséget, eleganciát sugalló lakberendezési cikkek közül. A míves kidolgozású kerítés, kapu, korlát és ablakrács ugyanakkor több ennél, hisz mivel beépítésre kerül, hosszú évtizedekre meghatározza a ház egészének arculatát.

    Mennyibe kerül az Önök terméke?

    Az ár több tényezőtől függ: az igényektől, kialakítástól, megoldástól, milyen alkatrészekből épül fel. Mindig igyekszünk rugalmasan az igényeknek megfelelő, legolcsóbb megoldást megtalálni.

    Mennyibe kerül a helyszíni felmérés?

    Tatabánya és 60 km-es vonzáskörzetében ingyen vállaljuk a helyszíni felmérést.

    Mi a termék elkészítésének a menete?

    Az érdeklődő küld nekünk egy tervrajzot, vagy beméretezett vázlatrajzot, ami alapján készítünk egy előzetes árajánlatot. Ha ez a megoldás és ár megfelel, akkor következik a helyszíni felmérés. A megrendeléstől számított 1-4 héten belül kerül sor a helyszíni szerelésre.

    Acélszerkezetek

    Tevékenységünk magában foglalja az acélszerkezetek tervezését, gyártását és helyszíni szerelését.

    Jól felszerelt műhelyünkben zajlanak az előkészületek, az összeszerelési munkákat általában a helyszínen végezzük.

    • csarnok szerkezetek
    • lépcsők
    • féltetők

    Kapuk, kerítések

    Cégünk sokrétű tevékenységéből adódóan teljes körű szolgáltatást biztosít ügyfelei részére. Munkatársaink helyszíni felmérése alapján különböző megoldási javaslatokat készítünk, mely lehetőséget biztosít ügyfeleinknek a legoptimálisabb, személyre szabott elképzelés választására.

    Megrendelőinkkel már a tervezés folyamatától együttműködve, az egyedi igényekhez igazodva, biztos szakmai tudás birtokában tervezzük és készítjük el a terméket.

    • rozsdamentes
    • kovácsoltvas
    • alumínium
    • acél

    Korlátok, lépcsők

    Szolgáltatásainkat elsősorban egyedi megrendelések esetén fővállalkozóként, közvetlenül a megrendelők felé teljesítjük, nagyvállalati ügyfelek esetén alvállalkozóiként is végezzük tevékenységünket, sikeres együttműködéssel.

    A társaság alapelve az ügyfeleink teljes körű megelégedettsége, kiváló minőség, pontos, határidőre történő teljesítés, elérhető árakkal.

    • rozsdamentes
    • kovácsoltvas
    • alumínium
    • acél

    Elérhetőségeink